Amerika ve Kanada’da doğum fikrine ailelerin ilgisi büyüktü

“11-13 Aralık’ta gerçekleşen IBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda Yeni Dünyada Doğum firmasına ilgi büyüktü. Amerika’dan gelen kadın doğum uzmanı Dr. Mel Melih Kurtuluş’un katılımı ilgiyi daha da arttırdı”

İstanbul’da düzenlenen IBS Anne Bebek Çocuk fuarına bu sene ilk kez katılan Yeni Dünyada Doğum firmasının standına ailelerin ilgisi büyüktü. Çocuklarına ikinci bir seçenek sunmak isteyen aileler firma yetkililerini adeta soru yağmuruna tuttular. Ayrıca Amerika’nın San Diego şehrinden gelen kadın doğum uzmanı Dr. Mel Melih Kurtuluş’un standa gelmesi ve Pazar günü bir de seminer vermesi ailelerin akıllarındaki tüm soruların cevap bulmasına yardımcı oldu.

Firma yetkililerine bu ilginin sebebini sorduğumuzda aşağıdaki cevabı aldık:

Globalleşmenin hızla yayıldığı günümüzde dünya vatandaşı bireyler yetiştirme fikri yurdumuzda ve dünyada hızla yayılıyor. Bu nedenle ailelerin çocuklarına, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri’nde ve Kanada’da doğum yaparak ikinci bir vatandaşlık hakkı kazandırma talebi her geçen gün artıyor.

Bu çerçevede Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da doğum yaparak çocuğuna ikinci bir vatandaşlık hakkı kazandırma fikri dünyada ve ülkemizde her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Biz de bu sebeple ailelerin ihtiyacından doğan bir hizmet vermeye başladık. Bugüne kadar dokunduğumuz tüm ailelere doğru, güvenilir ve kaliteli hizmet sunduk. Buna yönelik olarak da hem bu fuara katıldık hem de San Diego’da çalıştığımız doktorumuzu ülkemize davet ettik. Böylelikle ailelerimiz aklına takılan tüm soruları bize ve doktorumuza birebir sorsun ve sorularının yanıtlarını hızlıca alabilsin diye düşündük. Davetimizi kabul eden tüm doktorlarımızla bilgilendirme toplantılarımız devam edecek.

 

Dr. Mel Melih Kurtuluş ise: Türkiye’de olup ailelere böyle bir ortamda bilgi vermekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Amerika’da San Diego’da doğum olanaklarının özellikle kolay olduğunu, bunun için profesyonel firmaların her detayı düşündüğünü ve anne-babalara sadece doğumun keyfini sürmek kaldığını belirtti. Ülkemizde bu konuda ciddi bir bilgi kirliliği olduğunu ve mutlaka YeniDünyadaDoğum gibi bir profesyonel firmadan bilgi alınması gerektiğini vurguladı. Ayrıca Dr. Mel Melih Kurtuluş kendisinin her konuda gelecek ailelere tıbbi olanaklar konusunda destek olacağını belirtti.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*