Kanada Dil Okulları başvuruları

Kanada dil okulları uluslararası öğrencileri düşünerek, her bütçeye uygun olarak şekillendirilmiştir. Kanada, dünyanın refah oranı yüksek ve en gelişmiş ülkeleri arasında olmasıyla her yıl yüzlerce öğrenci tarafından dil öğrenmek için tercih ediliyor.

Kanada dil okulları uluslararası öğrencileri düşünerek, her bütçeye uygun olarak şekillendirilmiştir. Öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda planlanan dil eğitimi, yüksek kaliteye sahip.

Kanada’da Hayat

Kanada dil okullarında eğitimi alan öğrenciler için hayat standartları da eğitim standartları kadar yüksek. Kanada doğal güzellikleriyle de dünyanın en güzel ülkeleri arasında yer alıyor. Bununla birlikte suç oranı da oldukça düşük seviyede ve en güvenli ülkeler arasında. Aynı zamanda Kanada, yurtdışından gelenler için belirli şartlara sahip oldukları zaman göçmenlik hakkı tanıyor. Kanada’nın en güzel taraflarından biriyse sıcakkanlı ve yardımsever insanlarıdır. Ülke, her yıl farklı milliyetten insanı ve öğrenciyi ağırladığı için çok uluslu bir ülke halini alıyor. Bununla birlikte her geçen yıl Kanada, daha da gelişiyor.

Kanada’da dil eğitimi alan öğrenciler için çalışma fırsatı bulunmuyor. Fakat öğrenciler co-op programlarında eğitim aldıktan sonra Kanada’da çalışma fırsatını yakalıyorlar.

Kanada’da Dil Eğitimi İçin Hangi Şehri Tercih Etmeliyim?

Kanada dil okulları başlıca şehirler üzerine odaklanmıştır. Bunun sebepleri arasında; doğayla iç içe verilen eğitim, eğlence merkezleri ve rahat ulaşım imkanı geliyor.

Kanada’da dil eğitimi veren okullar Vancouver, Toronto gibi şehirler üzerine kurulmuştur. Öğrenciler, dil eğitimi alacağı şehri ihtiyaçları doğrultusunda belirlemektedir.

Toronto: Dünyanın en popüler şehirleri arasında bulunan Toronto, Kanada’nın metropolüdür. Hayat Toronto’da çok hızlı akar.

Vancouver: Kanada’nın doğal güzellikleriyle öne çıkan bu şehri, her yıl binlerce turisti misafir eder. Bununla birlikte oluşan kültürel farklılık, öğrencilere dil eğitimi konusunda ekstra bir avantaj sağlar.

 

Halifax ve Ottowa: Bu şehirlerde yaşam oldukça ucuzdur. Düşük fiyatları sebebiyle öğrenciler daha çok bu şehirleri tercih etmektedir.

Montreal: Dil eğitimi görürken 2 dil konuşma imkanı birden yakalayacağınız şehir Montreal’dir.

Kanada Dil Okullarında Verilen Dil Eğitimi Programları Neler?

Kanada dil okulları , her ihtiyacı karşılamak üzerine kurulmuştur ve bu anlamda devam ederler. Üniversiteye hazırlık için, iş için veya tatil yaparak İngilizce öğrenmek isteyenler tarafından dil eğitimi programları bulunuyor.

Verilen Programlar

İş için İngilizce

TOEFL/IELTS hazırlık

6-9 Ay Arası İngilizce Programları

Özel İngilizce Eğitim Programları

CO-OP ve staj için Programlar

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*