Kanada Üniversite Oku yada Master Yap Kanada Vatandaşı OL

Kanada’da Üniversite eğitimi alan yada master yapan öğrenciler Kanada’da oturum hakkı aldıktan sonra Kanada Vatandaşı Oluyor !

Kanada Kültür Merkezi  Müdür Yardımcısı Deniz AYGÜL Kanada ‘da Üniversite ,Master yada Doktora Eğitimini tamamlayan öğrencilerin Kanada’da eğitimleri sonrasında Kanada’da oturum hakkına sahip olarak kanada Vatandaşı olabileceklerini belirtti. Bu programın adının Canadian Experience Class olduğunu ve Kanada Devletinin bu program ile Kanada’ya eğitim amaçlı gelecek öğrencilerin hem istihdam yaratacağını  hemde ülkenin ihtiyacı olan göçmenlik programına katkı sağlayacağını belirti. Kanada Kültür Merkezi Müdür Yardımcısı Deniz AYGÜL programın bütün üniversite eğitimi alan öğrencileri kapsadığını ve bu programın Kanada’da eğitim almak isteyen öğrenciler içinde büyük avantaj yarattığını belirtti. Programın başlangıcında öğrenciler ilk etapta eğitimleri süresinde part-time çalışma hakkına sahip oluyor ve sonrasında ise Okul bittikten sonra öğrenciler  1 ile 3 Yıl arası çalışma izini alarak uluslararası iş deneyimine sahip  olmaktadır. Günümüzde Türk Öğrencilerin uluslararası alanda eğitim almış ve iş deneyimine sahip olmaları gerek Kanada içinde gerekse Türkiye’de büyük avantaj yaratacağını  belirtti. AYGÜL röportajımızın devamında Kanada’da Sağlanan Eğitim ve İş deneyimi sonrasında Kanada Devleti ülkesine gelen nitelikli öğrencileri uyguladığı program çerçevesinde ülkeye kazandırmak için önce oturum sonrasında ise vatandaşlık haklarından yararlandırarak var olan göçmenlik programını geliştirerek Kanada’da eğitim alan kişilere yönelik yeni bir göçmenlik programı başlattığını belirtti.

 Eğitimde başarıyı elde etmek, her zaman ülkemiz sınırları içerisinde olmadığı gibi, özellikle kanada da yüksek lisans ve ingilizce dil eğitimleri için Kanada’ya gitmek çok daha önemli olabilmektedir.

 Ailelerin de bu süreçte çocuklarını desteklemeleri gerektiğinden dolayı, mutlaka kanada seçilmeli ve gerekli başvurular ile birlikte, doğru bir eğitim alınmalıdır. Eğer üniversite eğitimini yurt dışında alamıyorsanız ve master ile birlikte, İngilizce ve fransızcayıda geliştirmek istiyorsanız, sizinde yapmanız gereken, dünyanın en güzel ülkeleri arasında yer alan ve tamamen demokratik olmasına karşın suç oranı en az olan Kanada’yı tercih edebilirsiniz.

Böylelikle Kanada’da yüksek lisans veya diğer bir deyişle kanada da master ile birlikte, artık mesleki olarak daha da başarılı olabilecek ve yapmış olduğunuz master sayesinde, artık kendi branşınızda bile bir adım önde olabileceksiniz. Bu gibi eğitim işlemlerinin hem kolay yapılabilmesi ve hem de dünya ülkelerinin üniversitelerin de yabancı öğrenci okutmaları zorunluluklarının da bulunuyor olması nedeni ile sizde Kanada’da yüksek lisans eğitiminiz ile birlikte, kanada üniversiteleri ile hem kanada da master yapacak ve hemde İngilizce ile birlikte, Fransızcayı da öğrenebileceksiniz. Bu imkanları bizlere sunan Kanada Kültür Merkezi sayesinde, artık istediğiniz eğitimi almak mümkün olduğu için, hemen sizde http://www.kanadagocmenlikmerkezi.com internet sitesi üzerinden kanada göçmenlik başvurusu için bilgiler alabilir ve aynı zamanda kanada üniversiteleri ile ilgili bilgiye http://kanadakulturmerkezi.com/kanada-universiteleri.html sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*