Kanada’da Çalışanlar Ve İşverenler İçin İyi Haber

Kanada başbakanı Justin Trudeau, bugün federal devlet destekli ücret  programının Aralık ayına kadar uzatıldığını duyurdu.

Başbakan, Kanada ekonomisini yeniden açmayı planladığı için bunun işletmelere “daha ​​fazla kesinlik ve destek” sağlaması gerektiğini söyledi.

Duyuru, koronavirüs kilitleme önlemleri sonrasında kaybedilen işlerin geri kazanılmasını desteklemeye yardımcı olmalıdır. Bu hem Kanadalıların hem de göçmenlerin işlerinden daha çabuk ayağa kalkmasına izin vermelidir.

Kanada Acil Ücret Desteği (CEWS) tanıtıldı. Mart ayında COVID-19 pandemik sırasında işletmelere beklenen mali yüklerini hafifletmeye yardım etmek.

Program ayrıca COVID-19’dan etkilenen işletmelere teşvik sağlamak, işçileri yeniden işe almak ve gelecekteki işten çıkarmaları önlemek için de tanıtıldı. Hükümet, uygun işyerlerine haftalık 847 dolara kadar% 75 ücret sübvansiyonu sağlayarak bunu başarmayı umuyordu.

Genel olarak, işletmeler ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar,% 30’luk bir gelir indirimi gördüklerinde sübvansiyon talebinde bulunabilirler. Mart ayında bu% 15 idi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*