Ontario Eyaleti Express Entry Adaylarını CRS 400 ile Davet Etti

Ontraio Eyaleti Kanada Göçmenlik Başvurusu Yapan Kişileri Kabul Etti. 

Kanada göçmenlik başvurusu yapan nitelikli ve eğitimli işçiler için Ontario eyaletinde kabul gerçekleştirdi. Ayrıca 400-436 arasında Kapsamlı Sıralama Sistemi (CRS) skoru da vardı .

Ekspres Giriş, üç ekonomik sınıf göç programı için uygulama yönetim sistemidir: Federal Nitelikli İşçi Programı , Federal Nitelikli Ticaret Programı ve Kanada Deneyim Sınıflarını kapsamaktadır.

Ekspres Giriş adaylarına, KRS’de yaş, iş deneyimi, eğitim ve İngilizce veya Fransızca dil yeteneği gibi beşeri sermaye faktörlerine dayanan bir puan verilir.

İlgi Bildirimi (NOI) veya Ontario’dan davet alan adaylara il adaylığını başarıyla alırlarsa, CRS puanlarına ek olarak 600 puan daha verilecektir. Bu ek noktalar, sonraki Ekspres Giriş çekimlerinde daimi ikamet için Başvuru Daveti’ni (ITA) etkili bir şekilde garanti edecektir .

OINP tarafından bu yıl şimdiye kadar toplam 948 Yetenekli iş ve ticaret deneyimi olan adayı davet etti. Nisan ayında belirli bir ticaret mesleğini hedef alan benzer bir kura çekildi .

Bu, Ontario’nun ayın ikinci çekilişi. 3 Haziran’da Ontario, CRS puanları 358 gibi düşük olan Express Entry adaylarını il adaylığına başvurmaya davet etti.

Ontario’nun 2020 yılı için tahsisi yıl boyunca 7.600 asıl başvuru sahibidir. Bu, orta vasıflı mesleklerde veya Ulusal Meslek Sınıflaması (NOC) beceri seviyesi C’de geçici işçiler için 250 adaylık içerir .

2019’da Ontario’daki 7.391 PNP alıcısının yarısından fazlası Ekspres Giriş adaylarıydı .

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*