Kanada Çalışma İzni 2020 Yılında Nasıl Alınır ?

Kanada çalışma izni ve başvuru prosedürleriyle ilgili merak edilen birçok soru vardır. Kanada çalışma izni ve başvurusu hakkında merak edilen soruları KanadaHaberleri.com olarak aktarıyoruz. Aklınıza takılan soruları yorum yaparak bizlere sorabilirsiniz.

Kanada Çalışma İzni 2020 Yılında Nasıl Alınır ?

Kanada çalışma vizesi başvurusu alanında uzman danışmanlarla birlikte gerçekleştirilmelidir. Yorucu ve zorlayıcı bürokratik süreçler karşınıza çıkabilir.  Kanada çalışma izni ve vize başvurusu muhakkak alanında uzman danışmanlarla birlikte gerçekleştirilmelidir.

  • İş Davetiyesine Sahip Olmak! Davetiye olmadan başvuru işlemleri gerçekleştirilemez.
  • Gerekli maddi bütçeye sahip olmak,
  • İngilizce veya Fransızca bilinirlik sınavlarının sonuçları gereklidir.
  • Gerekirse sağlık raporu almanız gerekebilir.
  • Gerekli evrak listesi eksiksiz olarak hazırlanmalıdır.

Kanada çalışma vizesi prosedürleri sanılanın aksine çok zor değildir. Ancak alanında uzman danışmanlarla birlikte yapılması vize alma şansınızı oldukça arttırmaktadır.

Kanada Çalışma İzni Nasıl Alınır ?

Refah seviyesi yüksek ve kaliteli yaşam imkanı sunan bir ülkede çalışmak, neredeyse tüm insanların hayalleri arasında yer almaktadır. Neredeyse her sektörden insan Kanada’da çalışma imkanına sahiptir.

Öncelikle iş araştırması gerçekleştirip, firmadan teklif almanız gerekmektedir. Bu iş teklifi ve Kanada Çalışma Bakanlığı onayladığı takdirde başvuru yapma şansını elde edebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*