ILSC Dil Okulu

Kanada’nın en başarılı dil okullarından birisi olan ILSC dil okulu, sunduğu yüksek eğitim kalitesi ve teknolojik kampüslerinde öğrencilere eğitim veriyor. Kanada’nın en popüler şehirleri arasında yer alan Toronto, Vancouver ve Montreal’de eğitim alabilirsiniz.

Kanada ILSC Dil Okulu

 

ILSC dil okulları, 1991 yılından beri 100’den fazla ülkeden öğrenciye dil eğitimi vermiştir. Benzersiz dil eğitimi ve eğitim süresince sunulan olanaklarla eğitim almak isteyen öğrencilere birçok fırsat sunulmaktadır.

ILSC Toronto: Toronto, Kanada’nın en büyük ve en popüler şehridir. Eğitim almak isteyen öğrenciler sıklıkla Toronto şehrini tercih etmektedir. Özellikle eğitim sonrasında kolej veya üniversite programlarına katılmak isteyen öğrenciler için eşsizdir. Ülkenin en popüler eğitim kurumları Toronto şehrindedir.

ILSC Vancouver: Vancouver, sadece Kanada’nın değil, dünyanın en yaşanabilir şehirlerinden birisidir. Çeşitli eğitim programları genişletilmiş İngilizce eğitimleriyle hızlıca öğrenebilirsiniz. Sosyal aktiviteler ve İngilizce eğitimiyle unutulmaz tecrübeler yaşayacaksınız.

ILSC Montreal: IELTS, Cambridge Sınavları FCE ve CAE, TEF Kanada ve TEFaQ ve OET (Mesleki İngilizce Testi) için resmi bir dil sınav merkezidir. Bu iki dilli kampüste sunulan benzersiz kurslar ve programlar, Fransızca eğitimleri sunulmaktadır.

Kaynak: https://ilscdilokulu.com/

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*