IRCC: Geçici vize başvuruları çevrim içi olarak yapılmalıdır

Kanada, 1 Temmuz ve 30 Eylül tarihleri ​​arasında çevrim içi olarak geçici vize başvurusu yapılmasını gerektiren yeni özel talimatlar yayınladı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle, Kanada sadece çevrim içi olarak gönderilen geçici vizeleri kabul edecektir.

Bu politika, 1 Temmuz ve 30 Eylül tarihleri ​​arasında Kanada dışındayken çalışma izni, çalışma izni ve geçici oturma vizesi (TRV) başvurusunda bulunanlar için geçerli olacaktır.

Kanada Vizesi Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Kanada Kültür Merkezi İle İletişime Geçebilirsiniz: Kanada Vizesi

Bununla birlikte, Göçmenlik, Mülteciler ve Vatandaşlık (IRCC), engellilik nedeniyle başvuru işlemlerini çevrimiçi olarak tamamlayamayan kişilere özel barınma olanakları sağlayacaktır.

Bir başvuru sahibinin bir engeli olmadığı sürece, IRCC bu politikanın yürürlüğe girdiği süre boyunca kağıt bazlı başvuruları kabul etmeyecek ve başvuru ve işleme ücretlerini başvuru sahibine iade edecektir.

Bu politika, IRCC’nin göçmenlik uygulamalarını düşük kapasitede çalışırken yönetmeye yönelik özel koronavirüs önlemlerinin bir parçasıdır.

Şu anda, çalışma izni sahipleri isteğe bağlı olmayan bir nedenle geldikleri sürece Kanada’ya seyahat edebilmektedirler. Bir bireyin Kanada’ya yakın bir aile üyesiyle birlikte gelmesi de dahil olmak üzere diğer muafiyetler geçerlidir .

Ancak, çalışma izni sahipleri 18 Mart’tan itibaren geçerli bir izin almazlarsa Kanada’ya gelemezler . Bununla birlikte, IRCC’nin bu yeni duyurusu , Kanada’nın çalışmalarına başlamak isteyen çalışma izni sahiplerine muafiyet getirmeyi planladığını göstermektedir. Kanada bu sonbaharda.

Detaylı Bilgi Almak İçin: https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-vizesi.html

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*