Kanada Üniversiteleri

Yurtdışında üniversite eğitimi almak isteyen öğrenciler için en iyi seçeneklerden biriside şüphesiz Kanada’dır. Kanada üniversiteleri, sunduğu yüksek eğitim kalitesi ve çalışarak eğitim alma imkanından dolayı öğrenciler sıklıkla tercih etmektedir.

Neden Kanada Üniversiteleri ?

  • Pratik Odaklı: Kanada üniversiteleri eğitim süresince öğrencilere pratik eğitim programları sunmaktadır. Öğrencilerin derse katılımı, seminerler ve tasarım odaklı eğitimler sunulmaktadır. Eğitim süresince staj yapma imkanı sunulması en büyük avantajdır.
  • Küresel Entegrasyon: Kanada üniversitelerinden mezun olan öğrenciler iş dünyasında büyük saygınlıkla karşılaşmaktadır. ülkedeki üniversitelerin büyük uluslararası şirketler de dahil olmak üzere 5.000’den fazla ortaklık anlaşması vardır. Kanada’da üniversite eğitimi alan öğrenciler bir adım önde başlamaktadır.
  • Eğitim Maliyetleri: Özellikle alternatifi ülkelere kıyasla yurtdışındaki alternatiflerine oranla çok daha avantajlı eğitim maliyetleri sunulmaktadır.Bunun yanı sıra Kanada üniversiteleri teknolojik kampüslerde eğitim sunmaktadır.
  • Çiftdilde Eğitim: İngilizce ve Fransızca Kanada’nın anadilleridir. Öğrenciler ister İngilizce, isterlerse Fransızca eğitim almaktadır.

Kanada Üniversitelerinde Çalışarak Eğitim Alın; Kanada Vatandaşı Olun

Kanada devleti uygun üniversitelerde eğitim alan öğrencilere; Eğitim süresince yarım zamanlı, eğitim sonrasında tam zamanlı ve sürecin devamında Kanada göçmenlik izni sunmaktadır.  5 sene kadar Kanada göçmeni olduğunuz takdirde, Kanada vatandaşlığı başvurusu yapabilirsiniz.

Kanada üniversite fiyatları ve en iyi üniversiteler hakkında bilgi almak için: https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-universiteleri/

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*