Kanada Vize Ücreti

Kanada vize başvurusu yapacak kişiler için birçok adım ve prosedür vardır. Bu aşamalardan en önemlisi; Vize ücretinin eksiksiz olarak yatırılmasıdır. Başvuru yapacağınız vize kategorisine göre ücretler farklılık göstermektedir. Kanada vize ücreti eksik veya hatalı yatırıldığı durumda vize başvuruları geçersiz olacaktır.

Kanada vize başvurusu ve vize süreci hakkında detaylı bilgi almak için Kanada Kültür Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Kanada Kültür Merkezi, Kanada vizesi alanında profesyonel danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Kanada Vize Ücreti Ne Kadar ?

Turistler İçin Kanada Vize Ücreti ; Turistler için Kanada vize ücreti 185 Kanada Dolarıdır. Ücretler Online olarak yatırılmaktadır.

Öğrenci Başvuruları İçin Kanada Vize Ücreti ; Kanada öğrenci vizesi başvurusu yapmak isteyen bireyler 6 aydan daha uzun programlara katılmalıdırlar. Öğrenci başvuruları için Kanada vize ücreti 285 Kanada Dolarıdır.

Sizlerde , Kanada vizesi almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Detaylı bilgi almak için merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*