Manitoba 125 Göçmen Adayını Davet Etti

93. Manitoba PNP çekilişi 2 Temmuz’da gerçekleşti. Göçmen adaylarına Manitoba tarafından toplam 125 Başvuru Mektubu (LAA) düzenlendi.

Kimler Kabul Edildi ?

  • Manitoba’da Yetenekli İşçiler : 101
  • Kalifiye Eleman Yurtdışı : 6
  • Uluslararası Eğitim Akışı : 18

Manitoba’nın sistemi nasıl çalışır?

Göçmen adaylarının, Manitoba’daki Vasıflı İşçiler veya Vasıflı İşçi Yurtdışı akarsuları altında bir LAA almak istedikleri takdirde, eyalete bir İlgi Beyanı (EOI) sunmaları gerekmektedir.

Adaylar dil becerileri, iş tecrübeleri, eğitim, Manitoba bağları ve diğer faktörler gibi beşeri sermaye faktörleri üzerinde değerlendirilir. 1.000 puan üzerinden derecelendirilmişlerdir.

Nitelikli İşçiler Yurtdışı Kategorisi kapsamındaki adaylar ve Manitoba akarsularında kalifiye İşçiler eyaletin ekonomik ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olur.

Bir adayın yurtdışında olması halinde, Manitoba ile yakın aileleri veya arkadaşlarının olması gibi bağları olduğunu göstermeleri gerekir. Önceki Manitoba yaşam deneyimi veya eyaletin Stratejik İşe Alım Girişimlerinden biri altında yapılan bir davet de adayı uygun kılabilir.

Bu kişilerin başvurularını ilettiklerinde ilde yaşamasına gerek yoktur.

Manitoba’daki Nitelikli İşçiler akışına katılabilmek için Manitoba’da tam zamanlı ve sürekli istihdam teklifi gibi kriterleri karşılamanız gerekir.

Uluslararası Eğitim Akışı yoluyla bir LAA almak için, adayın Manitoba’da bir eğitim kurumundan mezun olmak gibi kriterleri karşılaması gerekir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*