Türkiye’nin En İyi Özel Ders Merkezinden Eğitim Alın : Kanada’ya Yapacağınız Başvurularda Farkını Hissedin

Kanada’ya eğitim almak veya çalışmak için giderken İngilizce seyisinin ne kadar önemli olduğunu biliyor. Peki , neden İngilizce öğrenmiyoruz.

Kurulduğu günden itibaren gerek yurt içerisinde , gerekse yurt dışında bireylerin eğitimine katkı sağlayan Kanada Kültür Merkezi , İstiklal Caddesinde yer alan kuruluşunda özel İngilizce ve özel Fransızca dersleri vermektedir.

Hem Ekonomik , Hem Kaliteli Özel Dersler

Kalabalık sınıflarda eğitim almanın ne kadar zor olduğu aşikar. Bunu bilen ve öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı hedefleyen Kanada Kültür Merkezi , dersliklerinin bir veya iki kişilik sınıflardan oluşturuyor. Kişinin opsiyonuna bağlı olan saat ve günler ayrı bir avantaj.

Fiyatlarıyla dikkat çeken merkezi , öğrencilerin eğitimi için elinden geleni , ardına koymuyor. Grup dersleriyle neredeyse aynı ücretle , Amerikalı , Kanadalı veya Türk eğitmenlerden ders almak ister misin ?

 Kanada’ya Yapacağınız Başvurularda Bir Adım Öne Geçin

Bu gün eğitim için veya çalışmak için Kanada’ya gitmek istiyor musun ? Muhtemelen cevabın: “Evet”. Bunun için iyi seviyede İngilizce bilgisine sahip olmalısınız.

Türkçe konuşulan ülkede İngilizce öğrenmenin zor olduğu şikayetini sıkça duyuyoruz. Kanada Kültür Merkezinin Kanadalı eğitmenlerinden veya Amerikalı eğitmenlerinden alacağınız dersler sayesinde: İngilizce öğrenirken kendinize inanamayacaksınız !

Ders içerisinde öğretmenin tek ilgi odağı siz olacağınız için : Hiç beklemediğiniz sürede , hiç beklemediğiniz kadar hızlı gelişim göstereceksiniz.

http://kanadakulturmerkezi.com/ozel-ders-ingilizce-fransizca

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*