Ontario Bölgesel Göçmenlik İçin Başvurular Başladı

Ontario topluluklarına yeni yetenekler kazandırmak için göç pilot programı artık başvuruları kabul ediyor.

Ontario göçmen adaylarını yeni fırsatlar bekliyor. Ontario Göçmen Adayı Programı (OINP) artık Bölgesel Göçmenlik için başvurularını kabul etmektedir. Adayların uygun olabilmesi için, OINP İşveren İş Teklifi akışlarının herhangi birine ilişkin kriterleri karşılamaları gerekir.

Kamada Göçmenlik Programları Hakkında Bilgi Almak İçin: Kanada Göçmenlik

Adayların ayrıca üç Ontario topluluğundan birinde bulunan işverenlerden tam zamanlı ve kalıcı iş teklifleri almaları gerekir:

  • Chatham-Kent
  • Cornwall
  • Quinte West / Belleville

150 farklı programda özellikle girişimciler ve profesyoneller için tercih edilebilecek programlar arasındadır. Programın amacı: Yetenekli göçmenleri küçük ve kırsal Ontario topluluklarındaki işlerle birleştirmektir. Bu belirli yerler, belirli işgücü zorlukları ve diğer faktörlerin yanı sıra yeni gelenlerin yerleşmelerine yardımcı olması nedeniyle seçilmiştir.

İşveren İş Teklifi kategorisi için uygunluk kriterleri

Adından da anlaşılacağı gibi, başvuranların bu kategorideki programlardan birine katılabilmeleri için Ontario’da bir iş teklifine ihtiyaçları vardır. Bu Eyalet Adayı Programına (PNP) katılabilmek için Kanada’da fiziksel olarak bulunmaları gerekmez.

İşveren İş Teklifi kategorisinin üç akışı vardır:

  • Kalifiye işçiler için Yabancı İşçi programı;
  • Ontario sonrası orta öğretim kurumunun yeni mezunları için Uluslararası Öğrenci programı;
  • Tarım, inşaat, kamyon taşımacılığı ve kişisel destek çalışanları gibi belirli sektörlerdeki işçiler için Talep İçi Beceriler programı.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*