Kanada Sertifika Programları Sonrası Göçmenlik

Kanada sertifika programları, sunduğu yüksek eğitim kalitesi ve kariyere yönelik oldukça çeşitli programlar sunar. Genellikle üniversitelerin bünyesinde mesleki alanda programlar sunar. Bir aydan başlayarak, 2 yıla kadar oldukça çeşitli programlar sunar. Özellikle sertifika programlarına katılan öğrencilere: Eğitim süresince yarım zamanlı, eğitim sonrasında tam zamanlı ve sürecin devamında göçmenlik izni verilmesi tercih edilmesindeki en önemli sebeplerden birisidir.

Kanada Sertifika Programları

Eğitim almak isteyen öğrenciler için oldukça çeşitli programlar vardır. Uzmanlaşmak istediğiniz alanda eğitim programlarına katılabilirsiniz. Toronto üniversitesi başta olmak üzere Kanada’nın en iyi üniversiteleri ve kolejlerinde programlara katılabilirsiniz. Yıllık 14.000 Kanada Doları ile 25.000 Kanada Doları arasındaki fiyatlarla eğitim programları sunmaktadır. Bu fiyatlar çoğu zaman konaklama haricidir.

Kimler Kanada Sertifika Programlarına Katılmalıdır ?

  • Bir alanda kendini geliştirmek isteyen lise mezunları,
  • Kısa dönemli programlarda üniversite öğrencileri,
  • İş yaşamına başlamadan önce üniversite mezunları,
  • Yüksek lisans mezunları,
  • Profesyoneller ve yöneticiler.

Kanada Sertifika Programları Ve Göçmenlik İzni

 Kanada göçmenlik programları her yıl yüzbinlerce kişiyi ülkesine kabul etmektedir. Kabul ederken birçok faktöre göre seçim yapar. Eğitim seviyeniz, iş deneyiminiz, yaşınız ve Kanada deneyiminiz gibi birçok faktör vardır. Kanada deneyimi göçmenlik için en fazla puan sağlayan faktördür. Kanada’da eğitim alarak, göçmenlik sürecine bir adım önde başlayabilirsiniz.

Kanada sertifika programlarına katılan öğrencileri bekleyen birçok avantaj vardır. Belki de bunlardan en önemlisi eğitim süresince yarım zamanlı, eğitim sonrasında tam zamanlı ve sürecin sonunda göçmenlik izni sunuyor olmasıdır.

Kanada Sertifika Programları Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin: https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-2-yillik-sertifika-programlari/

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*