Kanada Göçmenlik Testi

Kanada göçmenlik başvurusu yapacak kişilerde aranılan belli özellikler vardır. Bu yüzden Kanada göçmenlik testine girilmesi gerekmektedir. Kanada göçmenlik testi sayesinde: Hangi programa uygun olduğunuzu öğrenebilir, buna göre başvurularınıza yön verebilirsiniz.

Özellikle nitelikli göçmen adayları ve Express Entry programlarına katılmak isteyen kişiler muhakkak katılmalıdır. Ücretsiz Kanada göçmenlik testi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

Kanada göçmenlik testinde nelere dikkat edilir ?

Göçmenlik testinde sizi bekleyen birçok temel soru vardır. Sorulara verilen cevaplar ışığında puan alabilirsiniz.

Mesleki Yeterlilikleriniz: Kanada devleti, ülkedeki iş açığını gelen yabancı çalışanlar ve göçmenlerle kapatmayı hedefler. Bu yüzden mesleki yeterliliğiniz ve deneyiminiz büyük öneme sahiptir.

Eğitim Seviyeniz: En son hangi okuldan mezun olduğunuz ve eğitim hayatınız puan kazanmanız konusunda katkı sağlayacaktır.

Dil Yeterliliği: Kanada’da İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki anadil vardır. Göçmenlik başvurusu yapacak kişiler İngilizce ya da Fransızca bilmek zorundadır.

Diğer Faktörler: Yaşınız, ailevi durumunuz ve finansal yeterliliğiniz göçmenlik testinde artı puan sunar.

Ücretsiz Göçmenlik Testine Katılın

Kanada göçmenlik testini değerlendiren kişi yeterli uygunluk seviyesine ve tecrübesine sahip olmalıdır. Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak ücretsiz Kanada göçmenlik testine katılabilirsiniz: kanadagocmenliktesti.com

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*