NBA 113 Sayfa Yeni Kuralla Geri Dönüyor!

Kural ihlallerini bildirmek için anonim bir ipucu satırı. Önceden onaylanmış golf gezileri. Basketbolları düzgün bir şekilde dezenfekte etme protokolleri ve yeni birçok kuralla tekrar başlıyor!

Salı gecesi NBA, ligi koronavirüs pandemisi arasında sezonunu kurtarmaya çalışırken sağlık ve güvenlik protokollerine büyük önem verilerek ekip personeline 113 sayfalık bir el kitabı göndererek bu yaz oyuna devam etmek için ayrıntılı planını detaylandırdı .

Mart ayında askıya alınan sezon, 30 Temmuz’da oyuncuların ve ekip personelinin sıkı testlere tabi tutulacakları ve büyük ölçüde kalacakları Orlando, Fla yakınlarındaki Walt Disney World’ün bir parçası olan ESPN Geniş Dünya Spor Kompleksi’nde yeniden başlayacak. 

Yine de, NBA’nin geri dönüş girişimi hem iddialı hem de potansiyel tehlikelerle doludur. Sosyal uzaklaşma yönergelerini gevşeten ilk devletler arasında yer alan Florida, yeniden koronavirüs sıcak noktası olarak ortaya çıktı. New York Times’ın koronavirüs izleme veri tabanına göre, Çarşamba günü, devlet 7,783 yeni vaka bildirdi. Walt Disney World’e ev sahipliği yapan Orange County de vakalarda son zamanlarda artış gösterdi.

7 Temmuz’dan itibaren, el kitabına göre takımların Disney kampüsüne “kademeli olarak” gelmeye başlaması planlanıyor. Sahaya geldiğinde, oyuncular ve takım personeli, koronavirüs için negatif olanı en az 24 saat arayla iki kez test edene kadar karantinaya almalıdır. Oyuncular, personel ve sözde balonun içindeki herkes günlük olarak test edilmeye devam edecektir.

NBA’nin Disney’deki ayrıntılı ekosisteminde Seviye 1’den başlayarak altı kademe görev alacak: oyuncular, antrenörler, sağlık ve performans personeli, ekipman yöneticileri ve hakemler. Bu insanlar, soyunma odaları, uygulama ve oyun sahaları, ağırlık odaları ve oyuncu salonları dahil olmak üzere kampüsteki en kısıtlı alanlara erişebilecekler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*